WELKE THUIS WORKOUTS BIEDEN WIJ AAN?

BODYBALANCE - 30 min.

BY EGGENS | Les Mills BODYBALANCE online thuis workout

Geniet van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Dit is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven. Je doet eenvoudige en veilige bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen. Deze les is te volgen zonder en met yoga ervaring. 

LES MILLS CORE - 30 min.

BY EGGENS | Les Mills CXWORX online thuis workout

Tijdens deze core training voer je oefeningen uit voor het versterken van je buik, rug, schouders, benen en billen. Het helpt je om sterker te worden in al je dagelijkse activiteiten. Je kunt deze thuis workout volgen door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht. Wil je ook een weerstandsband gebruiken? Bestel deze dan via onze webshop.

BODYPUMP - 45 min.

BY EGGENS | Les Mills BODYPUMP online thuis workout

Ervaar de kracht van herhaling! Maak ongeveer 1.000 bewegingen in 45 minuten en versterk al je belangrijke spiergroepen! Je traint niet alleen kracht, maar ook je uithoudingsvermogen. Heb je gewichten thuis,  dan kun je deze goed gebruiken. Heb je deze niet in huis? Geen probleem. Lees onze blog over trainen zonder materialen.

LES MILLS GRIT ATHLETIC - 30 min.

BY EGGENS | Les Mills GRIT ATHLETIC online thuis workout

GRIT ATHLETIC is een High Intenstity Interval Training (HIIT), waarbij je je algehele atletische prestaties verbeterd met kracht, behendigheid, snelheid en power. Train met je eigen lichaamsgewicht. De ideale sport workout voor de gevorderde sporter en topsporter. Beginner? Ook dan kun je meedoen: we geven opties en coachen.

LES MILLS GRIT CARDIO - 30 min.

BY EGGENS | Les Mills GRIT CARDIO online thuis workout

Deze variant van High-Intensity Interval Training (HIIT) legt de focus op het snel verbeteren van je conditie en snelheid. Alle oefeningen doe je met je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn uitdagend en geschikt voor de gevorderde sporter en topsporter. Heb je weinig sportervaring? Ook dan kun je meedoen d.m.v. opties. Wij coachen je.