WELKE THUIS WORKOUTS BIEDEN WIJ AAN?

NOG TOT 6-6-2021 I.V.M. ZOMERSTOP

LES MILLS CORE - 30 min.

BY EGGENS | Les Mills CXWORX online thuis workout

Tijdens deze core training voer je oefeningen uit voor het versterken van je buik, rug, schouders, benen en billen. Het helpt je om sterker te worden in al je dagelijkse activiteiten. Je kunt deze thuis workout volgen door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht. Ben je in het bezit van een elastiek? Dan kun je deze gebruiken.

BODYPUMP - 45 min.

BY EGGENS | Les Mills BODYPUMP online thuis workout

Ervaar de kracht van herhaling! Maak ongeveer 1.000 bewegingen in 45 minuten en versterk al je belangrijke spiergroepen! Je traint niet alleen kracht, maar ook je uithoudingsvermogen. Heb je gewichten thuis,  dan kun je deze goed gebruiken. Deze niet in huis? Geen probleem. Wij coachen je en geven je tips voor alternatieven.

LES MILLS GRIT CARDIO - 30 min.

BY EGGENS | Les Mills GRIT CARDIO online thuis workout

Deze variant van High-Intensity Interval Training (HIIT) legt de focus op het snel verbeteren van je conditie en snelheid. Alle oefeningen doe je met je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn uitdagend en geschikt voor de gevorderde sporter en topsporter. Heb je weinig sportervaring? Ook dan kun je meedoen d.m.v. opties. Wij coachen je.

Klik op onderstaande links om de gewenste documenten in te zien en te downloaden. Voor rechtstreeks contact vind je hieronder ons telefoonnummer en e-mailadres. Een WhatsApp bericht versturen kan ook.