ONS AANBOD BUITEN WORKOUTS

BY EGGENS houdt bij alle buiten workouts rekening met de geldende corona-maatregelen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

JEUGD

MX JEUGD | 6 t/m 13 jr. - 60 min.

In de leeftijd 6 t/m 13 jaar bieden wij een buiten workout van 60 minuten aan bestaande uit cardio, kracht (eigen lichaamsgewicht), snelheid, behendigheid en coördinatie.  De les wordt begeleidt door voormalig professioneel motocrosser Erik Eggens en is o.a. geschikt voor motocross kids. 

MX JEUGD | 13 t/m 17 jr. - 90 min.

Erik Eggens, eigenaar BY EGGENS. Voormalig professioneel motocrosser.

Voor de leeftijd 13 t/m 17 jaar bieden wij ook een buiten workout aan met uit cardio, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie. Deze training duurt 90 minuten en wordt gegeven door voormalig professioneel motocrosser Erik Eggens. De training is geschikt voor motocrossers, maar kan ook door niet-motocrossers gevolgd worden.

VOLWASSENEN

CIRCUIT - 60 min.

Circuittraining is een uitdagende en afwisselende buiten workout. Bij ons op locatie zetten we diverse stations uit waar je kracht- en conditieoefeningen uitvoert op basis van tijd. Dit wissel je af met korte rustpauzes. Verbeter jezelf door elke ronde meer herhalingen te maken in de gestelde tijd. 

SMALL GROUP - 45 min.

BY EGGENS | Small Group workouts

Small Group workout is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. We trainen cardio en kracht en alle spiergroepen komen aan bod.