HET LAATSTE NIEUWS!

17 april 2024 11:29

BY EGGENS | Motocrosstrainingen
Voegt 8 Small Group MX Trainingen toe aan de kalender!

BY EGGENS | Motocrosstrainingen heeft een 8-tal vrijdagen de baan exclusief afgehuurd in Vledderveen voor MX | Small Group Trainingen.

 • Tijd: 13.30-18.30 uur.
 • We trainen in 2 groepen:
  • Groep 1: jeugd, beginners en recreanten.
  • Groep 2: vanaf 85cc wedstrijdrijders.
 • Kosten: € 100,- per rijder (incl. btw en incl. baanhuur).

Meer info en inschrijven, klik hier.


ARCHIEF

BY EGGENS | Voeding - Nieuw! BenFit lifestyleprogramma

BY EGGENS werkt vanaf heden met het BenFit lifestyleprogramma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.
Lees meer...

BY EGGENS | Sport - Bedrijfsfitness startweken

Het zijn de Bedrijfsfitness Startweken, tijd om in beweging te komen! Deze maand maak je namelijk kans op een citytrip t.w.v. €750,-, Apple Airpods 3, een Magimix blender en heel veel andere prijzen!
Sport je bij ons via Bedrijfsfitness Nederland? Of wil je dat je werkgever hieraan gaat deelnemen? In beide gevallen maak je kans op bovenstaande prijzen. 
Klik hier voor meer informatie.

BY EGGENS | Motocrosstrainingen - Schrijf je nu! Training in Noord-Italië!

Wil jij in de voorjaarsvakantie een motocrosstraining volgen van Erik Eggens? Van 11 t/m 23 februari 2024 zijn wij in het noorden van Italië (omgeving Dorno).  Je kunt je per trainingsdag aanmelden en je bent vrij om 1 of meerdere trainingen af te nemen.

Kosten:
- € 100,- (incl. btw) per rijder per trainingsdag.

Indeling:
- Groep 1: t/m 85cc rijders 
- Groep 2: vanaf 125cc rijders
- We trainen in kleine groepen (Small Group Training)

Info en inschrijven | Klik hier!

BY EGGENS | Sport - Sport bij ons met korting via je werkgever!

Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan kan je via je werk heel voordelig bij ons sporten! Je bespaart al snel tot 50% op je abonnementskosten. Kijk of jouw werkgever ook meedoet op www.sportenmetkorting.nl en meld je aan!

Is je werkgever niet aangesloten? Wij werken ook samen met Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Via hun website kun je ook een check doen om te kijken of je werkgever aangesloten is. Ga hiervoor naar: https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer

Ook zonder bedrijfsfitness kun je voordelig en flexibel bij ons sporten. Bekijk de pagina 'Tarieven' voor meer informatie.

BY EGGENS | Sport Schrijf je nu in voor onze fysieke MX wintervoorbereiding!

Vanaf november starten wij weer met de fysieke voorbereidingen voor wedstrijdseizoen 2024. Nog geen klant bij ons en ben je motorsporter of andere wedstrijdsporter (b.v. mountainbiker, voetballer), schrijf je dan nu in voor ons 'fysieke wintervoorbereidingspakket'.
- 12 trainingen voor € 75,- (periode nov. '23 t/m febr. '24).
- Elke dinsdag een sportspecifieke training van 18.30-20.00 uur.

Klik hier voor meer info en inschrijven.

BY EGGENS | Sport OPEN WEEK - Claim nu je week gratis sporten!

12 oktober 2023 12.07

Claim nu je week gratis sporten!
Onze nieuwe indoor sportloods is klaar en om dat te vieren kun je tijdens de herfstvakantie gratis sporten (alleen voor niet-leden). Neem deel aan onze groepslessen of kom zelfstandig trainen op de vrije uren in onze sportloods.

Klik op de afbeelding hiernaast en claim je week gratis sporten!
Bestaande klant? Nodig een kennis, vriend of familielid uit om samen met je te sporten. Tevens bieden we extra sportlessen aan en kun je als bestaande klant vanaf nu ook zelfstandig trainen in onze sportloods. Meer info vind je terug op je klantportaal.

BY EGGENS | Sport - NIEUW! Kies voor een onbeperkt maandabonnement!

4 september 2023 9.21
Vanaf heden is het ook mogelijk om een onbeperkt maandabonnement af te sluiten voor onze in- en outdoor groepslessen en vrije fitness.
Kies nog steeds voor flexibiliteit, maar maak gebruik van onbeperkt sport credits voor onze binnen- en buitensportlessen en vrije fitness. Het onbeperkte maandabonnement is maandelijks opzegbaar en bieden wij aan voor:
- € 39,99 (jeugd 13 t/m 17 jaar)
- € 49,99 (volwassenen vanaf 18 jaar)
Liever gebruik maken van losse sport credits? Ook dat is nog steeds mogelijk. Voor meer informatie ga naar onze webshop of neem contact met ons op.

BY EGGENS | Sport - NIEUW HIIT Training!

22 maart 2023 14.26
Elke donderdag om 6.00 uur kun je deelnemen aan onze online High Intensity Interval Training (HIIT). De les is specifiek bedoeld voor motocrossers, maar ook zeker geschikt voor andere fanatieke sporters. Begin je dag goed en doe vanuit huis mee! Het enige dat je nodig hebt is wat ruimte om vrij te bewegen en een scherm (b.v. mobiele telefoon, tablet of laptop).
De training bestaat uit intervaltraining en core-oefeningen en duurt maximaal 40 minuten. Erik Eggens zal de les voor zijn rekening nemen. Met zijn ervaring in de motorsport weet hij goed welke fysieke training er naast de motor nodig is.

Hoe doe je mee: 
- Nog geen klant? Vraag een gratis proefles aan.
- Heb je een klantaccount bij ons. Boek de les in met je credit 'Groepsles volwassenen'.
Voor aanvang van de training verstrekt de trainer je de inloggegevens voor deelname aan de online training.

BY EGGENS | Motocrosstrainingen - Trainingsweek Italië

15 januari 2023 13.58
Wil jij in de voorjaarsvakantie een motocrosstraining volgen van Erik Eggens? In week 8 en 9 van 2023 (25-2 t/m 4-3-2023) is BY EGGENS | Motocrosstrainingen in het noorden van Italië. We trainen met name op banen die door ons exclusief afgehuurd zijn (doordeweeks) en een aantal keren tijdens de reguliere openingstijden (weekend) van circuits.

Kosten:
- € 90,75 (€ 75,- excl. btw) per rijder per trainingsdag.
- Exclusief inschrijfkosten dagpas.
- Boek 4 trainingen en ontvang de 5e trainingsdag gratis.

Wat regel/ betaal je zelf:
- Vervoer
- Overnachtingen
- Inschrijfgeld circuits

Meer info en inschrijven, klik hier.

BY EGGENS | Merchandise/ Sport - Black Friday Deals!

22 november 2022 17.43
Vrijdag 25 november aanstaande kun je de gehele dag gebruik maken van de volgende kortingsacties:

BY EGGENS | Merchandise
25% korting op onze BY EGGENS | Merchandise met kortingscode BLACKFRIDAY22Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, dus neem snel een kijkje in onze webshop.

BY EGGENS | Sport

 • Ontvang 5 sport credits voor de prijs van 4.
  (kids, volwassenen en small group).
 • Ontvang 10 sport credits voor de prijs van 8.
  (kids, volwassenen en small group)
 • Ontvang 6 personal training credits voor de prijs van 5.

De geldigheidsduur van de sport credits verdubbelen we voor deze actie.

Let op: de acties zijn alleen geldig op vrijdag 25 november 2022. De kortingscode voor de merchandise is alleen op deze dag te gebruiken en de sport credit acties verschijnen vrijdag onder de kop 'BLACK FRIDAY DEALS' in onze app

BY EGGENS | Sport - NIEUW! BOKSZAK | 6-12 jr. training!

4 oktober 2023 11.43
Vanaf 1 oktober jl. bieden we elke maandag van 16.00-16.45 uur een nieuwe les voor kids aan: BOKSZAK | 6-12 jr. 
Tijdens deze les maken kids kennis met de technieken van boksen en kickboksen. We trainen de basistechnieken m.b.v. een bokszak, pads en trapkussens. Er wordt niet op elkaar gespart. De les is voor elk niveau. Naast kracht- en conditietraining is er aandacht voor spel, veiligheid en respect.

BY EGGENS | Sport - Nieuwe sportlessen voor het najaar!

13 augustus 2022 16.30
Vanaf 5 september  a.s. bieden we een aantal nieuwe lessen aan: CORE, OBSTAKEL en SPINNING. Probeer de lessen uit en reserveer alvast een plekje via het lesrooster. Interesse, maar nog geen klant? Vraag  een gratis proefles aan via info@byeggens.nl of 0314 - 84 37 54.

CORE training

Elke maandag 9.00-10.00 uur en donderdag 19.30-20.15 uur.
Bij deze les trainen we je romp en alle omliggende spieren, zoals heupen, billen, schouders en onderrug. We werken aan een sterker lichaam en het helpt om de taille slanker te maken. De les biedt diverse opties, waardoor het haalbaar is voor elk fitnessniveau. We trainen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met weerstandsbanden en gewichtschijven.

OBSTAKEL training:
- Elke zaterdag van 9.30-10.15 uur voor de leeftijd 6-12 jr.
- Elke zaterdag van 10.30-11.30 uur voor jeugd en volwassenen.
Deze training is geschikt voor iedereen die graag wil trainen op een stormbaan. Ervaring met survival- of obstakeltraining is niet nodig. Onze trainer werkt samen met jou aan je obstakel vaardigheden en snelheid. Een leuke, uitdagende en gevarieerde training om aan je fitheid te werken. 

BY EGGENS | Sport - NIEUW! BOKSZAK en OBSTAKEL training!

9 juni 2022 11.36
Vanaf volgende week worden er twee nieuwe lessen toegevoegd aan ons lesrooster: BOKSZAK en OBSTAKEL training. Beide lessen worden als try-out voor een periode van 3 weken aangeboden. Bij voldoende animo zullen de lessen wekelijks terugkeren op het lesrooster. 

BOKSZAK training:
Elke dinsdag van 18.30-19.15 uur.
Wordt supersnel fit met deze intensieve bokstraining, waarbij je diverse boks- en traptechnieken leert op een bokszak. Het is een ideale manier om spieren op te bouwen en je conditie te verbeteren. Je combineert elementen uit het boksen en kickboksen met basisoefeningen. Bokshandschoenen en boks bandage kun je lenen indien je deze niet zelf hebt. 

OBSTAKEL training:
- Elke zaterdag van 9.30-10.15 uur voor de leeftijd 6-12 jr.
- Elke zaterdag van 10.30-11.30 uur voor jeugd en volwassenen.
Deze training is geschikt voor iedereen die graag wil trainen op een stormbaan. Ervaring met survival- of obstakeltraining is niet nodig. Onze trainer werkt samen met jou aan je obstakel vaardigheden en snelheid. Een leuke, uitdagende en gevarieerde training om aan je fitheid te werken. 

BY EGGENS | Sport - Nieuwe sport locatie voor sportactiviteiten.

29 mei 2022 12.59
Vanaf maandag 30 mei aanstaande verhuist BY EGGENS | Sport naar een nieuwe locatie voor alle sportactiviteiten. Ons bedrijf blijft gevestigd in Halle. Het nieuwe adres is: Heurneweg 2.
Door een gezonde groei van onze sportactiviteiten, verhuizen wij vanaf aanstaande maandag naar een grotere sport locatie, namelijk aan de Heurneweg 2 in Halle. Ons postadres blijft ongewijzigd: Roggestraat 48, 7025 AP Halle.  Onze sportactiviteiten blijven wij buiten aanbieden. Alleen bij slecht weer hebben we nu de mogelijkheid om uit te wijken naar binnen. Op deze manier kunnen onze lessen altijd doorgaan. Tevens breiden we ons lesrooster uit met een aantal try-out sportlessen:

- Nieuwe les: maandag 20.00 uur - BODYBALANCE.
- Nieuwe lesuur: woensdag 7.00 uur - CIRCUIT.
- Nieuw lesuur: vrijdag 10.00 uur - BODYPUMP.

Nog geen klant en wil je een les proberen? Neem contact met ons op via WhatsApp: 0314 - 84 37 54 of via e-mail: info@byeggens.nl.

BY EGGENS | Motocrosstrainingen - Trainingsdagen in Italië!

21 januari 2022 11.19
In de voorjaarsvakantie (week 8 en 9) is BY EGGENS | Motocrosstrainingen in Italië en kun je deelnemen aan 1 of meerdere trainingsdagen onder begeleiding van Erik Eggens.

De trainingsdagen zijn verdeeld in twee groepen:
- onervaren rijders/ tot 85cc rijders (techniektraining).
- vanaf 125cc wedstrijdrijders (techniektraining en wedstrijdvoorbereiding).

Kosten:
- € 90,75 per rijder per trainingsdag.
- Boek je 4 trainingsdagen, dan is de 5e trainingsdag gratis.

Wat regel/ betaal je zelf:
- Vervoer
- Overnachtingen (optioneel: boek een hotelkamer via BY EGGENS)
- Inschrijfgeld circuits

Voor meer informatie klik hier.

BY EGGENS | Sport - NIEUW! FAMILIE training voor ouder en kind.

9 december 2021 20.21
Elke woensdag om 16.00 uur organiseren wij een training voor ouder en kind. Sport samen en voer oefeningen uit, waarbij samenwerking centraal staat.
Tijdens de training variëren we kracht- en conditionele oefeningen met spel, reactie en balans. De training is geschikt voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 13 jaar. Per kind kan 1 ouder meesporten.

Interesse? Vraag een gratis proefles aan.

BY EGGENS | Merchandise - Black Friday Deals!

18 november 2021 10.56
Ook BY EGGENS heeft een aantal leuke acties tijdens BLACK FRIDAY op vrijdag 26 november 2021. Bekijk onderstaand van welke voordelen je kunt profiteren:

BY EGGENS | Merchandise
25% korting op onze BY EGGENS | Hoodies met kortingscode BLACKFRIDAY21.
De hoodies zijn verkrijgbaar via onze webshop.

BY EGGENS | Sport

 • Ontvang 5 sport credits voor de prijs van 4 (kids, jeugd, volwassenen en Small Group).
 • Ontvang 10 sport credits voor de prijs van 8 (kids, jeugd, volwassenen en Small Group).
 • Ontvang 6 Personal Training credits voor de prijs van 5.

De sport credits zijn te bestellen via onze webshop in de app of via:
https://byeggens.virtuagym.com/webshop/?club=eUxxTHFIdGZYZ3dQWnpyV3ZOb0twUT09


LET OP: de acties zijn alleen geldig op 26-11-2021. De kortingscode voor de hoodies is alleen op deze dag te gebruiken en de sport credit acties verschijnen volgende week vrijdag onder de kop 'BLACK FRIDAY DEALS' in de sport webshop op je telefoon of computer.

BY EGGENS | Motocrosstrainingen - Kids Opstap-/ Trainingsdag in samenwerking met MX-trainer Marcel Hartman.

12 oktober 2021 - 12.17
Op 22 oktober aanstaande organiseren wij van 10.00-16.00 uur een Kids Opstap-/ Trainingsdag in Lelystad in samenwerking met MX-trainer Marcel Hartman. 
De dag is geschikt voor beginnende 50 en 65cc rijders die maximaal 1 tot 2 jaar rijervaring en geen wedstrijdervaring hebben (clubwedstrijden uitgezonderd). Het doel is om de basisbeginselen van motocrossen onder de knie te krijgen en op een laagdrempelige en veilige manier te leren en te verbeteren. De kosten voor deelname bedragen € 10,-.

Wil je meer informatie of je direct inschrijven? Klik dan HIER.

BY EGGENS | Motocrosstrainingen - Nieuwe data voor trainingen bekend. Schrijf je nu in!

28 september 2021 11.25
Er staan nieuwe motocrosstrainingen gepland op onze kalender voor het najaar. De eerste 2 trainingen vinden plaats in de herfstvakantie (regio noord + midden).

19 oktober 2021 | Trainingsdag - Heerde

 • Voor wie: toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus (licentie verplicht).
 • Tijd: 12.00 - 18.00 uur.
 • Kosten: € 70,- voor t/m 85cc rijders en € 85,- voor vanaf 125cc rijders. 
 • Inschrijven: klik hier.

21 oktober 2021 | Small Group Training - Veldhoven

 • Voor wie: vanaf 85cc rijders (KNMV-licentie verplicht). Maximaal 7 rijders.
 • Tijd: 12.30-17.30 uur.
 • Kosten: € 90,75 per rijder.
 • Inschrijven: klik hier.

BY EGGENS | Sport - Openingstijden zomervakantie

6 juli 2021 9.04
Tijdens de vakantieperiode van 17-7 t/m 29-8-2021 blijven wij gewoon geopend voor onze sportactiviteiten. Er zijn een aantal data dat onze sportactiviteiten komen te vervallen i.v.m. motocross trainingsdagen.

Wij zijn gesloten op:
- Dinsdag 27 juli
- Woensdag 28 juli
- Donderdag 29 juli
- Vrijdag 30 juli
- Donderdag 5 augustus
- Dinsdag 17 augustus
- Vrijdag 20 augustus
- Dinsdag 24 augustus
- Donderdag 26 augustus

BY EGGENS | Merchandise - NIEUW!

18 juni 2021 15.34
BY EGGENS heeft een eigen merchandise-lijn! Sinds vorige maand zijn wij gestart met de verkoop van onze eigen BY EGGENS | Hoodies. Sinds vandaag hebben wij de collectie uitgebreid met BY EGGENS | T-shirts.
Onze artikelen zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kids. Bekijk onze collectie via onze webshop. Regelmatig zullen wij nieuwe artikelen toevoegen aan onze collectie. Wil je hier van op de hoogte blijven? Volg ons dan via onze social media kanalen.

BY EGGENS | Sport - Zomerstop online thuis workouts

17 mei 2021 12.46
Vanaf 6 juni aanstaande stoppen wij met het aanbod van online thuis workouts. Vanwege de zomerperiode is er meer behoefte aan buiten workouts en hebben wij dit lesrooster uitgebreid met 3 nieuwe lesvormen. Afhankelijk van de aanvraag in de winterperiode komen de online lessen weer terug. Blijf ons volgen via onze website of social media kanalen.
Elke klant met een tegoed online thuis workout credits heeft van ons een persoonlijk bericht ontvangen. Credits kunnen tot 6-6-2021 opgemaakt worden en, indien van toepassing, wordt het restant retour gestort als de geldigheidsdatum langer doorloopt dan 6-6-2021. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via: 0314 - 84 37 54 of info@byeggens.nl

BY EGGENS | Sport - 3 nieuwe buiten workouts!

5 mei 2021 11.25
Vanaf maandag 10 mei aanstaande bieden wij 3 nieuwe buitentrainingen aan op ons lesrooster buiten workouts: PADS dames, BODYPUMP en MAXIMAAL-training. Alle trainingen duren 45 minuten en worden in de buitenlucht gegeven. Ervaar onze flexibiliteit: reserveer en betaal per keer dat je deelneemt. Geen abonnement, dus geen verplichting. 
Klik hier voor meer informatie over de diverse lessen. Ben je nog geen klant van BY EGGENS, dan kun je altijd een gratis proefles aanvragen. Dit kun je heel eenvoudig doen door ons een e-mail te sturen o.v.v. je naam en de les waarvoor je een proefles aan wilt vragen. 

BY EGGENS | Motocrosstrainingen - Vacature assistent-trainer

13 april 2021 9.40
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistent-trainer voor motocross-trainingen, die samen met de hoofdtrainer de (groeps)trainingen van motocrossers verzorgt.
Ben jij de topper die onze deelnemers veiligheid biedt, motiveert en stimuleert, zodat zij al lerend een onvergetelijke dag beleven?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via ursula@byeggens.nl.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een zelfstandige functie;
 • Gemiddeld 2 tot 4 werkdagen per maand, verdeeld over (hoofdzakelijk) weekenden;
 • Soort dienstverband: oproepbasis;
 • Salaris: € 9,50 bruto per uur;
 • Reiskostenvergoeding.

BY EGGENS | Motocrosstrainingen - NIEUW!

9 april 2021 10.29
Erik Eggens, 6-voudig Nederlands kampioen en voormalig 3e van de wereld, geeft op geheel nieuwe wijze vorm aan motocrosstraining. Ervaar een compleet verzorgde dag met 2,5 tot 3 uur rijplezier, directe coaching ondersteund door video-analyse, diverse workshops en individuele beoordeling na afloop door middel van een persoonlijk evaluatierapport.
Op donderdag 29 en vrijdag 30 april aanstaande staan de eerste twee trainingsdagen gepland op het motocrosscircuit van MC Delfcross. Deze dag is bedoeld voor iedereen met een licentie in de leeftijd t/m 26 jaar. Er is ruimte voor maximaal 12 jeugd en 12 volwassen rijders. Deelnamekosten zijn € 75,- voor 50 t/m 85cc rijders en € 90,- voor vanaf 125cc rijders. Klik hier voor meer informatie of om je direct in te schrijven.

BY EGGENS | Sport - NIEUW! CIRCUIT training!

23 maart 2021 12.37
Wegens het succes van de try-out CIRCUIT trainingen van afgelopen week bieden wij vanaf morgen deze lesvorm wekelijks aan op ons rooster 'Buiten workouts'. Ben je op zoek naar een uitdagende, afwisselende training in de buitenlucht? Dan is dit de ideale training voor jou!
De training duurt 60 minuten en wordt bij ons op locatie gegeven. We zetten stations uit waarbij je diverse kracht- en conditieoefeningen uitvoert op basis van tijd. Afgewisseld met korte rustpauzes. We sporten met maximaal 4 personen (exclusief trainer) en kunnen voldoende afstand bewaren door de stations op 1,5 meter van elkaar neer te zetten. Lijkt het je wat? Vraag een gratis proefles aan en doe mee. Betaal per keer: vanaf € 4,50 per training.

BY EGGENS | Sport - NIEUW! Small Group Training!

26 februari 2021 16.44
Vanaf  1 maart aanstaande bieden wij wekelijks Small Group trainingen aan. Deze les is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van 1 op 1 begeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. 
We houden ons bij de workout uiteraard aan de geldende corona-maatregelen door de training buiten, op 1,5 meter afstand en op dit moment met maximaal 2 personen (exclusief instructeur) te geven. Voorafgaand aan de training zullen wij je vragen een korte gezondheidscheck in te vullen. We trainen cardio en kracht en alle spiergroepen komen aan bod.
Bekijk de lestijden hier (lesrooster buiten workouts). 
Betaal per keer: vanaf € 10,- per training.

BY EGGENS | Sport - NIEUW! MX | vanaf 13 jr. trainingen

3 februari 202 8.33
Vanaf 9 februari aanstaande bieden wij een MX training aan voor de leeftijd vanaf 13 jaar. De trainingen zijn zeer geschikt voor motocrossers en worden verzorgd door voormalig professioneel motocrosser Erik Eggens. Geen motocrosser? Ook dan kun je meedoen aan deze uitdagende training.
Elke dinsdag trainen we van 18.30-20.00 uur. De training wordt bij ons op locatie gegeven en zijn opgebouwd uit cardio, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie oefeningen. 
Vragen over de training? Neem rechtstreeks contact op met Erik Eggens via 0314 - 84 37 54 of stuur een e-mail naar info@byeggens.nl
Het lesrooster buiten workouts kun je hier bekijken.
Betaal per keer: vanaf € 4,50 per training.

BY EGGENS | Sport - Studentenactie

26 januari 2021 9.53
Ben je student? Maak dan geheel vrijblijvend en gratis gebruik van onze thuis workouts tijdens de lockdown (t/m 9 februari 2021). Op vertoon van een geldige OV-chipkaart of studentenpas kun je deelnemen aan ons volledige aanbod online thuis workouts. Na de actieperiode stopt je inschrijving automatisch.

Hoe doe je mee?

 • Ga naar de webshop en klik op 'Studentenactie'.
 • Ga naar betalen. Het bedrag is € 0,-, dus je hoeft niks af te rekenen.
 • Registreer je als klant van BY EGGENS (alleen voor nieuwe klanten).
 • Er wordt automatisch 1 credit toegevoegd aan je account. Stuur ons een kopie van je geldige OV-chipkaart of studentenpas naar info@byeggens.nl en je ontvangt de overige credits op je account.
 • Geldigheid: 26 jan. t/m 9 febr. 2021.

BY EGGENS | Sport - 7 dagen gratis sporten!

13 januari 2021 10.13
Wij hebben iets te vieren, namelijk de start van ons bedrijf BY EGGENS. En dit vieren wij graag met jou! Van zondag 17 t/m zaterdag 23 januari 2021 kun je gratis gebruik maken van al onze online, live thuis workouts. Bekijk ons aanbod aan thuis workouts om te bepalen welke groepsles bij jou past.

Hoe doe je mee?

 • Ga naar de webshop en klik op 'Openingsactie'.
 • Ga naar betalen. Het bedrag is € 0,-, dus je hoeft niks af te rekenen.
 • Registreer je als klant van BY EGGENS (alleen voor nieuwe klanten).
 • Ontvang een uitnodigingsmail om je klantaccount definitief te activeren.
 • Download eventueel onze BY EGGENS app: iOS of Android.
 • Na het activeren zie je je aankopen terug onder clubaccount informatie (producten). 
 • De credits zijn geldig gedurende de actieperiode van 17 t/m 23 januari 2021.