HET LAATSTE NIEUWS!


MOTOCROSSTRAINING IN ITALIË

21 januari 2022 11.19

In de voorjaarsvakantie (week 8 en 9) van dit jaar is BY EGGENS | Motocrosstrainingen in Italië en kun je deelnemen aan 1 of meerdere trainingsdagen onder begeleiding van Erik Eggens.

De trainingsdagen zijn verdeeld in twee groepen: 
- onervaren rijders/ tot 85cc rijders (techniektraining).
- vanaf 125cc wedstrijdrijders (techniektraining en wedstrijdvoorbereiding).

Kosten:
- € 90,75 per rijder per trainingsdag.
- Boek je 4 trainingsdagen, dan is de 5e trainingsdag gratis.

Wat regel/ betaal je zelf:
- Vervoer
- Overnachtingen (optioneel: boek een hotelkamer via BY EGGENS)
- Inschrijfgeld circuits


NIEUW! FAMILIE TRAINING

9 december 2021 20.21

Elke woensdag om 16.00 uur organiseren wij een training voor ouder en kind. Sport samen en voer oefeningen uit, waarbij samenwerking centraal staat.

BY EGGENS | Sport - FAMILIE training

Tijdens de training variëren we kracht- en conditionele oefeningen met spel, reactie en balans. De training is geschikt voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 13 jaar. Per kind kan 1 ouder meesporten.

Interesse? Vraag via onderstaande knop een gratis proefles aan.


BLACK FRIDAY DEALS

18 november 2021 10.56

Ook BY EGGENS heeft een aantal leuke acties tijdens BLACK FRIDAY op vrijdag 26 november 2021. Bekijk onderstaand van welke voordelen je kunt profiteren:

BY EGGENS | Merchandise
25% korting op onze BY EGGENS | Hoodies met kortingscode BLACKFRIDAY21.
De hoodies zijn verkrijgbaar via onze webshop.

BY EGGENS | Sport

 • Ontvang 5 sport credits voor de prijs van 4 (kids, jeugd, volwassenen en Small Group).
 • Ontvang 10 sport credits voor de prijs van 8 (kids, jeugd, volwassenen en Small Group).
 • Ontvang 6 Personal Training credits voor de prijs van 5.

De sport credits zijn te bestellen via onze webshop in de app of via:
https://byeggens.virtuagym.com/webshop/?club=eUxxTHFIdGZYZ3dQWnpyV3ZOb0twUT09


LET OP: de acties zijn alleen geldig op 26-11-2021. De kortingscode voor de hoodies is alleen op deze dag te gebruiken en de sport credit acties verschijnen volgende week vrijdag onder de kop 'BLACK FRIDAY DEALS' in de sport webshop op je telefoon of computer.


KIDS OPSTAP-/ TRAININGSDAG IN SAMENWERKING MX-TRAINER MARCEL HARTMAN!

12 oktober 2021 12.17

Op 22 oktober aanstaande organiseren wij van 10.00-16.00 uur een Kids Opstap-/ Trainingsdag in Lelystad in samenwerking met MX-trainer Marcel Hartman. 

De dag is geschikt voor beginnende 50 en 65cc rijders die maximaal 1 tot 2 jaar rijervaring en geen wedstrijdervaring hebben (clubwedstrijden uitgezonderd). Het doel is om de basisbeginselen van motocrossen onder de knie te krijgen en op een laagdrempelige en veilige manier te leren en te verbeteren. De kosten voor deelname bedragen € 10,-.

Wil je meer informatie of je direct inschrijven? Klik dan HIER.


BY EGGENS | MOTOCROSSTRAININGEN - NIEUWE DATA VOOR TRAININGEN BEKEND!

28 september 2021 11.25

Er staan nieuwe motocrosstrainingen gepland op onze kalender voor het najaar. De eerste twee trainingen vinden plaats in de herfstvakantie (regio noord + midden). 

19 oktober 2021 | Trainingsdag - Heerde

 • Voor wie: toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus (licentie verplicht).
 • Tijd: 12.00 - 18.00 uur.
 • Kosten: € 70,- voor t/m 85cc rijders en € 85,- voor vanaf 125cc rijders. 
 • Inschrijven: klik hier.

 

21 oktober 2021 | Small Group Training - Veldhoven

 • Voor wie: vanaf 85cc rijders (KNMV-licentie verplicht). Maximaal 7 rijders.
 • Tijd: 12.30-17.30 uur.
 • Kosten: € 90,75 per rijder.
 • Inschrijven: klik hier.

OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE

6 juli 2021 09.04

Tijdens de vakantieperiode van 17 juli t/m 29 augustus 2021 blijven wij gewoon geopend voor al onze sportactiviteiten. Er zijn een aantal data dat onze sportactiviteiten komen te vervallen i.v.m. motocross trainingsdagen.

Wij zijn gesloten op:
- Dinsdag 27 juli
- Woensdag 28 juli
- Donderdag 29 juli
- Vrijdag 30 juli
- Donderdag 5 augustus
- Dinsdag 17 augustus
- Vrijdag 20 augustus
- Dinsdag 24 augustus
- Donderdag 26 augustus


BY EGGENS | MERCHANDISE

18 juni 2021 15.34

BY EGGENS heeft een eigen merchandise-lijn! Sinds vorige maand zijn wij gestart met de verkoop van onze eigen BY EGGENS | Hoodies. Sinds vandaag hebben wij de collectie uitgebreid met BY EGGENS | T-shirts.

BY EGGENS | T-shirts

Onze artikelen zijn verkrijgbaar voor heren, dames, jongens en meisjes. Bekijk onze collectie via onze webshop. Regelmatig zullen wij nieuwe artikelen toevoegen aan onze collectie. Wil je hier van op de hoogte blijven? Volg ons dan via onze social media kanalen.


ZOMERSTOP ONLINE THUIS WORKOUTS

17 mei 2021 12.46

Vanaf 6 juni aanstaande stoppen wij met het aanbod van online thuis workouts. Vanwege de zomerperiode is er meer behoefte aan buiten workouts en hebben wij dit lesrooster uitgebreid met 3 nieuwe lesvormen. Afhankelijk van de aanvraag in de winterperiode komen de online lessen weer terug. Blijf ons volgen via onze website of social media kanalen.

Elke klant met een tegoed online thuis workout credits heeft van ons een persoonlijk bericht ontvangen. Credits kunnen tot 6-6-2021 opgemaakt worden en, indien van toepassing, wordt het restant retour gestort als de geldigheidsdatum langer doorloopt dan 6-6-2021. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via: 0314 - 84 37 54 of info@byeggens.nl


3 NIEUWE BUITEN WORKOUTS

5 mei 2021 11.25

Vanaf maandag 10 mei aanstaande bieden wij 3 nieuwe buitentrainingen aan op ons lesrooster buiten workouts: PADS dames, BODYPUMP en MAXIMAAL-training. Alle trainingen duren 45 minuten en worden in de buitenlucht gegeven. Ervaar onze flexibiliteit: reserveer en betaal per keer dat je deelneemt. Geen abonnement, dus geen verplichting. 

Klik hier voor meer informatie over de diverse lessen. Ben je nog geen klant van BY EGGENS, dan kun je altijd een gratis proefles aanvragen. Dit kun je heel eenvoudig doen door op bovenstaande knop te klikken en ons een e-mail te sturen o.v.v. je naam en de les waarvoor je een proefles aan wilt vragen. 


VACATURE

13 apr. 2021 09.40

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistent-trainer voor motocross-trainingen, die samen met de hoofdtrainer de (groeps)trainingen van motocrossers verzorgt.
Ben jij de topper die onze deelnemers veiligheid biedt, motiveert en stimuleert, zodat zij al lerend een onvergetelijke dag beleven?

BY EGGENS | Vacature

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via ursula@byeggens.nl.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een zelfstandige functie;
 • Gemiddeld 2 tot 4 werkdagen per maand, verdeeld over (hoofdzakelijk) weekenden;
 • Soort dienstverband: oproepbasis;
 • Salaris: € 9,50 bruto per uur;
 • Reiskostenvergoeding.

MOTOCROSSTRAININGEN

9 apr. 2021 10.29

Erik Eggens, 6-voudig Nederlands kampioen en voormalig 3e van de wereld, geeft op geheel nieuwe wijze vorm aan motocrosstraining. Ervaar een compleet verzorgde dag met 2,5 tot 3 uur rijplezier, directe coaching ondersteund door video-analyse, diverse workshops en individuele beoordeling na afloop door middel van een persoonlijk evaluatierapport. 

BY EGGENS | Motocrosstrainingen

Op donderdag 29 en vrijdag 30 april aanstaande staan de eerste twee trainingsdagen gepland op het motocrosscircuit van MC Delfcross. Deze dag is bedoeld voor iedereen met een licentie in de leeftijd t/m 26 jaar. Er is ruimte voor maximaal 12 jeugd en 12 volwassen rijders. Deelnamekosten zijn € 75,- voor 50 t/m 85cc rijders en € 90,- voor vanaf 125cc rijders. Klik hier voor meer informatie of om je direct in te schrijven.


NIEUW! CIRCUITTRAINING

23 mrt. 2021 12.37

Wegens het succes van de try-out circuittrainingen van afgelopen week bieden wij vanaf morgen deze lesvorm wekelijks aan op ons rooster 'Buiten workouts'. Ben je op zoek naar een uitdagende, afwisselende training in de buitenlucht? Dan is dit de ideale training voor jou!

De training duurt 60 minuten en wordt bij ons op locatie gegeven. We zetten stations uit waarbij je diverse kracht- en conditieoefeningen uitvoert op basis van tijd. Afgewisseld met korte rustpauzes. We sporten met maximaal 4 personen (exclusief trainer) en kunnen voldoende afstand bewaren door de stations op 1,5 meter van elkaar neer te zetten. Lijkt het je wat? Vraag via bovenstaande knop een gratis proefles aan en doe mee. Betaal per keer: vanaf € 4,99 per training.


NIEUW! SMALL GROUP WORKOUTS!

26 febr. 2021 16.44

Vanaf  1 maart aanstaande bieden wij wekelijks Small Group workouts aan. Een Small Group workout is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van 1 op 1 begeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. 

BY EGGENS | Small Group workouts

We houden ons bij de workout uiteraard aan de geldende corona-maatregelen door de training buiten, op 1,5 meter afstand en op dit moment met maximaal 2 personen (exclusief instructeur) te geven. Voorafgaand aan de training zullen wij je vragen een korte gezondheidscheck in te vullen. We trainen cardio en kracht en alle spiergroepen komen aan bod.
Bekijk de lestijden hier (lesrooster buiten workouts). 
Betaal per keer: vanaf € 9,99 per training.


NIEUW! MX JEUGD TRAININGEN

3 febr. 2021 8.33

Vanaf 9 februari aanstaande bieden wij buiten workouts aan voor jeugd in de leeftijd 12 t/m 17 jaar. De trainingen zijn zeer geschikt voor motocrossers en worden verzorgd door voormalig professioneel motocrosser Erik Eggens. Geen motocrosser? Ook dan kun je meedoen aan deze uitdagende training.

BY EGGENS | jeugdtrainingen van Erik Eggens.

Elke dinsdag en donderdag trainen we van 18.30-20.00 uur. De trainingen worden bij ons op locatie gegeven en zijn opgebouwd uit cardio, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie oefeningen. 
Vragen over de trainingen? Neem rechtstreeks contact op met Erik Eggens via 0314 - 84 37 54 of stuur een e-mail naar info@byeggens.nl
Het lesrooster buiten workouts kun je hier bekijken.
Betaal per keer: vanaf € 4,99 per training.


STUDENTENACTIE

26 jan. 2021 09.53

Ben je student? Maak dan geheel vrijblijvend en gratis gebruik van onze thuis workouts tijdens de lockdown (t/m 9 februari 2021). Op vertoon van een geldige OV-chipkaart of studentenpas kun je deelnemen aan ons volledige aanbod online thuis workouts. Na de actieperiode stopt je inschrijving automatisch.

BY EGGENS | Gratis sporten voor studenten tijdens lockdown.

Hoe doe je mee?

 • Ga naar de webshop en klik op 'Studentenactie'.
 • Ga naar betalen. Het bedrag is € 0,-, dus je hoeft niks af te rekenen.
 • Registreer je als klant van BY EGGENS (alleen voor nieuwe klanten).
 • Er wordt automatisch 1 credit toegevoegd aan je account. Stuur ons een kopie van je geldige OV-chipkaart of studentenpas naar info@byeggens.nl en je ontvangt de overige credits op je account.
 • Geldigheid: 26 jan. t/m 9 febr. 2021.

PROEFPERIODE VERLENGD 

22 jan. 2021 16.24

Wij hebben onze openingsactie verlengd t/m 31 januari 2021. Neem GRATIS deel aan onze online, live, thuis workouts. De proefperiode stopt automatisch na 31 januari 2021, dus je bent niks verplicht! Wil je doorgaan dan betaal je slechts
€ 1,99 per les. Bekijk onderstaand hoe je kunt deelnemen aan deze proefperiode.

BY EGGENS | Probeer onze online thuis workouts gratis uit!

Hoe doe je mee?

 • Ga naar de webshop en klik op 'Openingsactie'.
 • Ga naar betalen. Het bedrag is € 0,-, dus je hoeft niks af te rekenen.
 • Registreer je als klant van BY EGGENS (alleen voor nieuwe klanten).
 • Ontvang een uitnodigingsmail om je klantaccount definitief te activeren.
 • Download eventueel onze BY EGGENS app: iOS of Android.
 • Na het activeren zie je je aankopen terug onder clubaccount informatie (producten) of aankopen. 
 • De credits zijn geldig gedurende de actieperiode van 17 t/m 31 januari 2021.

7 DAGEN GRATIS SPORTEN!

13 jan. 2021 10.13

Wij hebben iets te vieren, namelijk de start van ons bedrijf BY EGGENS. En dit vieren wij graag met jou! Van zondag 17 t/m zaterdag 23 januari 2021 kun je gratis gebruik maken van al onze online, live thuis workouts. Bekijk ons aanbod aan thuis workouts om te bepalen welke groepsles bij jou past.

BY EGGENS | Probeer onze online thuis workouts gratis uit!

Hoe doe je mee?

 • Ga naar de webshop en klik op 'Openingsactie'.
 • Ga naar betalen. Het bedrag is € 0,-, dus je hoeft niks af te rekenen.
 • Registreer je als klant van BY EGGENS (alleen voor nieuwe klanten).
 • Ontvang een uitnodigingsmail om je klantaccount definitief te activeren.
 • Download eventueel onze BY EGGENS app: iOS of Android.
 • Na het activeren zie je je aankopen terug onder clubaccount informatie (producten). 
 • De credits zijn geldig gedurende de actieperiode van 17 t/m 23 januari 2021.