DE MENSEN ACHTER BY EGGENS!

Hoi, ik ben Erik...
46 jaar oud en vader van twee dochters. Geboren in Westerbork en nu, samen met Ursula en mijn dochters, woonachtig in Halle in de Achterhoek. 

Erik Eggens, eigenaar BY EGGENS. Voormalig professioneel motocrosser.

Ik ben mijn carrière begonnen als topsporter. Vanaf mijn 17e tot mijn 30ste ben ik professioneel motorcrosser geweest. Na mijn actieve sportcarrière ben ik betrokken gebleven bij de sport door te starten als  zelfstandig ondernemer.
Ik gaf coaching en training voor (top)sporters. Tevens werkte ik als testrijder voor een Japans motormerk, waar ik vervolgens de functie van Racing Manager ben gaan vervullen. Dit heb ik de afgelopen jaren gedaan.
Naast mijn werkzaamheden heb ik ook lange tijd groepstrainingen gegeven, waaronder spinning. Mijn ambitie is altijd gebleven om een eigen onderneming te hebben in de sport.
Door met mijn vrouw dit bedrijf te runnen gaan we samen dit avontuur aan.  


Hoi, ik ben Ursula...
42 jaar oud en ik ben geboren in Velp (gld). Ik woon sinds 2018, samen met Erik en zijn dochters, in Halle in de Achterhoek.

Ursula Eggens, eigenaar BY EGGENS. Sport- en gezondheidscoach.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hbo-opleiding Facility Management. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij diverse voedingsfabrikanten. Ik ben gestart als Marketing Assistent, vervolgens doorgegroeid naar de functie van Junior Brand Manager. In 2007 maakte ik de overstap naar de sportbranche, waar ik ruim 7 jaar werkzaam ben geweest als Club Manager bij een multifunctioneel sportcentrum. In 2016 kreeg ik een nieuwe uitdaging aangeboden als Marketing Manager van een motormerk. 
Als nevenwerkzaamheden heb ik groepslesinstructie geven bij sportcentra in de regio.
Door met mijn man dit bedrijf te runnen gaan we samen dit avontuur aan.