WEBSHOP

EERSTE AANKOOP? LEES EERST ONDERSTAANDE VOORWAARDEN DOOR.

BESTEL- EN RESERVEERPROCEDURE

 1. Selecteer in de webshop de credit of het product dat je wilt kopen en klik op bekijk.
 2. Credits zijn beperkt geldig. Bekijk in de webshop de geldigheidsduur van je aankoop.
 3. Lees en accepteer de algemene voorwaarden en kies voor betalen.
 4. Vul je gegevens in en registreer je als klant (alleen voor nieuwe klanten).
 5. Betaal je bestelling en ontvang een bevestingsmail met factuur van je aankoop.
 6. Ontvang een uitnodigingsmail om je klantaccount definitief te activeren (alleen voor nieuwe klanten).
 7. Na het activeren zie je je aankopen in het klantportaal terug onder clubaccount informatie (producten). Download je onze app (iOS of Android), dan zie je je aankoop terug onder 'Aankopen'.

THUIS EN BUITEN WORKOUTS

 1. Reserveer een thuis of buiten workout via je klantportaal (ook bereikbaar via onze app: iOS of Android) of via deze website. Ga naar het rooster, klik op je favoriete les en klik op de blauwe knop 'Reserveer nu'.
 2. Reserveer uiterlijk 30 min. vóór aanvang van de thuis of buiten workout of 12 uur vóór aanvang bij 07:00 uur lessen.
 3. Na een boeking wordt je credit automatisch afgeschreven. 
 4. Annuleer je een boeking, dan krijg je bij een annulering tot 1 uur vóór aanvang van de workout, je credit automatisch teruggeboekt. Annuleer je binnen een uur voorafgaand aan de gereserveerde workout, dan ontvang je de credit niet retour.
  Alleen van toepassing voor de online thuis workouts:
 5. De online thuis workouts worden via een live verbinding via Zoom aangeboden. Zonder een Zoom account kun je gewoon deelnemen. Je kunt dan kiezen voor 'Join with browser'. Doe je vaker mee? Dan adviseren wij wel om Zoom te downloaden en je te registreren. Met de download en registratie kunnen wij de beste beeld- en geluidskwaliteit garanderen.
 6. Ga 10 min. voor aanvang van de thuis workout naar het rooster of naar 'Mijn Boekingen'. Klik op de gereserveerde les. Klik vervolgens op de blauwe tekst 'Klik hier om deel te nemen aan de training'. Klik op 'join with video' en wacht in de zogenaamde 'waiting room' tot de instructeur de online thuis workout start. Dit is 5 min. van tevoren.
 7. Nadat de thuis workout is gestart werkt de link niet meer en vervalt je toegang. Wees dus op tijd!

PERSONAL TRAINING

 1. Boek eerst een kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend) in via onze afsprakenplanner.
 2. Na het aanschaffen van credits voor je Personal Training(s) sessie(s) plan je samen met je Personal Trainer je afspraken in. 
 3. Wanneer een afspraak is ingepland wordt er automatisch een credit afgeschreven. 
 4. Personal Training afspraken zijn terug te vinden in je klantportaal (ook bereikbaar via je app) onder 'Afspraken Rooster' of 'Afspraken'.
 5. Een Personal Training afspraak kosteloos annuleren kan tot 1 dag van tevoren. Annuleer je de afspraak daarna dan wordt de gereserveerde credit niet teruggeboekt.
 6. Een online Personal Training sessie wordt gegeven middels een live verbinding. De instructeur zal je tijdig voorzien van de juiste toegangslink.

AFVALLEN

 1. Boek eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek via ons contactformulier.
 2. Schaf vervolgens het besproken afslankprogramma aan via de webshop.
 3. Plan de afgesproken start- en eindmeting in via het 'Afspraken Rooster' in je klantportaal of via 'Afspraken' in onze app.
 4. Wanneer een afspraak is ingepland wordt er automatisch een credit afgeschreven. 
 5. Een afspraak kun je kosteloos annuleren tot 1 dag van tevoren. Annuleer je de afspraak daarna dan wordt de gereserveerde credit niet teruggeboekt.
 6. De start- en eindmeting vinden online of op locatie plaats. Online werken we met een live verbinding via Zoom. De instructeur zal je tijdig voorzien van de juiste toegangslink.

SPORTMATERIALEN

Bestel je sportmaterialen dan worden deze automatisch bij je thuisbezorgd op het opgegeven adres in je klantaccount. De verzendkosten zijn bij de verkoopprijs inbegrepen.