GROEPSLESSEN

BOKS | 6-12 jr.  - duur 45 min.
Tijdens deze les maken kids kennis met de technieken van boksen en kickboksen. We trainen de basistechnieken m.b.v. een bokszak, pads en trapkussens. Er wordt niet op elkaar gespart. De les is voor elk niveau. Naast kracht- en conditietraining is er aandacht voor spel, veiligheid en respect.

BALANS - duur 45 min.
Deze les is gebaseerd op bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Neem een time-out van het dagelijks leven en zorg voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en er worden opties gegeven voor beginnende deelnemers.

PUMP - duur 45 min.
Tijdens deze training versterk je al je belangrijke spiergroepen in je lichaam door krachtoefeningen uit te voeren die bestaan uit bewegingen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met behulp van een halter en gewichten.

BOKSZAK - duur 45 min.
Wordt supersnel fit met deze intensieve bokstraining, waarbij je diverse boks- en traptechnieken leert op een bokszak. Het is de ideale manier om calorieën te verbranden, spieren op te bouwen en je conditie te verbeteren. Je combineert elementen uit het boksen en kickboksen met basisoefeningen. 

CORE - duur 30 of 45 min.
Bij deze les trainen we je romp en alle omliggende spieren, zoals heupen, billen, schouders en onderrug. We werken aan een sterker lichaam en het helpt om de taille slanker te maken. De les biedt diverse opties, waardoor het haalbaar is voor elk fitnessniveau. We trainen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met weerstandsbanden en gewichtschijven.

CIRCUIT - duur 60 min.
Een training op basis van stations, waarbij je elke keer een andere kracht- of conditieoefeningen uitvoert op tijd. Dit wissel je af met korte rustpauzes.

HIIT - duur 45 min. (ook online)
HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Deze les bestaat uit oefeningen met eigen lichaamsgewicht en soms ook uit oefeningen met een halter, step en gewichtschijven. Werk op je eigen tempo en daag jezelf uit het maximale uit de training te halen.

MX | vanaf 13 jr. - duur 90 min.
Sport specifieke buitentraining voor motorsporters vanaf 13 jaar. De les is gebaseerd op cardio, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie. 

PADS - duur 45 min.
Een bokstraining waarbij we gebruik maken van pads. We trainen de basis technieken van boksen en variëren met conditionele en spierversterkende oefeningen.