BEDRIJFSFITNESS

Voordelig(er) sporten via je werkgever? Bekijk onderstaand met welke aanbieders van bedrijfsfitness BY EGGENS samenwerkt en zoek uit of jouw werkgever aangesloten is.


BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

FLINKE KORTING

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak! 
Ga naar de website van Bedrijfsfitness Nederland en doe de werkgevercheck om te kijken of je via jouw werkgever met korting kunt sporten. 

 


BEDRIJFSFITNESSABONNEMENT.NL

BY EGGENS | Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitnessabonnement.nl zorgt ervoor dat werknemers voordelig(er) kunnen sporten via hun werkgever. Met vele sportlocaties door heel Nederland biedt bedrijfsfitnessabonnement.nl werknemers de mogelijkheid om aan hun gezondheid te werken. Daarbij kunnen werknemers gebruikmaken van een fiscaal voordeel dat op kan lopen tot 40%. Voor meer informatie, bezoek de website van bedrijfsfitnessabonnement.nl via onderstaande link.