MOTOCROSSTRAININGEN

KALENDER
11 t/m 23 februari 2024 Noord-Italië € 100,- per rijder per trainingsdag

BY EGGENS | Motocrosstrainingen worden verzorgt door Erik Eggens, 6-voudig Nederlands kampioen en voormalig 3e van de wereld. Erik geeft op geheel eigen wijze vorm aan mx training m.b.v. directe coaching ondersteund door video-analyse. Ervaar het zelf! Bekijk onderstaand welke trainingsvormen er mogelijk zijn en bekijk onze kalender voor aankomende trainingen.
Rechtstreeks contact opnemen met Erik? Dat kan via: 06 - 38 53 64 00 of via: erik@byeggens.nl 


PRIVÉ MX TRAINING

BY EGGENS | Motocrosstrainingen. Privétraining.

Heb je een specifiek doel voor ogen (bijvoorbeeld wedstrijdgericht) of vind je het gewoon prettig om 1 op 1 begeleidt te worden? Kies dan voor een privé mx training. De kosten hiervoor bedragen € 99,- per uur (excl. reiskostenvergoeding). 


SMALL GROUP MX TRAINING

BY EGGENS | Motocrosstrainingen. Small Group training.

Heb je interesse om in een kleine groep te trainen? Dan is Small Group MX Training wellicht iets voor jou. Heb je zelf een groep rijders bij elkaar, neem dan contact op met Erik en bespreek de opties. Of bekijk onderstaand de agenda voor de geplande Small Group MX Trainingen. 


MX TRAININGSDAGEN

BY EGGENS | Motocrosstrainingen. Trainingsdagen.

Ervaar een compleet verzorgde mx trainingsdag met maximaal 24 rijders, bestaande uit 2,5 tot 3 uur rijplezier, coaching, eventueel workshops en een individuele beoordeling. Voor data en inschrijven bekijk je hieronder de kalender.