BY EGGENS | Motocrosstrainingen worden verzorgt door Erik Eggens, 6-voudig Nederlands kampioen en voormalig 3e van de wereld. Erik geeft op geheel eigen wijze vorm aan motocrosstraining m.b.v. directe coaching ondersteund door video-analyse. Ervaar het zelf! Bekijk onderstaand welke trainingsvormen er mogelijk zijn.


PRIVÉTRAINING

BY EGGENS | Motocrosstrainingen. Privétraining.

Heb je een specifiek doel voor ogen (bijvoorbeeld wedstrijdgericht) of vind je het gewoon prettig om 1 op 1 begeleidt te worden? Kies dan voor een privétraining. De kosten hiervoor bedragen € 75,- per uur excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding. 


SMALL GROUP TRAINING

BY EGGENS | Motocrosstrainingen. Small Group training.

Heb je interesse om in een kleine groep te trainen? Dan is Small Group Training wellicht iets voor jou. Heb je zelf een groep rijders bij elkaar, neem dan contact op met Erik en bespreek de opties. Of bekijk onderstaand de agenda voor de geplande Small Group Trainingen. 


TRAININGSDAGEN

BY EGGENS | Motocrosstrainingen. Trainingsdagen.

Ervaar een compleet verzorgde trainingsdag met maximaal 24 rijders, bestaande uit 2,5 tot 3 uur rijplezier, coaching, diverse workshops en een individuele beoordeling na afloop. Voor data en inschrijven bekijk je hieronder de 'KALENDER TRAININGSDAGEN'.


Momenteel staan er geen Small Group Trainingen gepland op de kalender. Houdt onze website in de gaten of volg ons op social media.


Momenteel staan er geen trainingsdagen gepland op de kalender. Houdt onze website in de gaten of volg ons op social media.