PERSONAL TRAINING

Kun je jezelf moeilijk motiveren om te gaan bewegen? Heb je een stok achter de deur nodig? Sport je niet graag op een sportschool of in een groep? Kies dan voor een persoonlijke coach? Bij Personal Training gaan we 1 op 1 met je aan de slag. Dit kan bij jou thuis, in het park of op onze sportlocatie. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en behoeften en bekijken we samen de mogelijkheden. 
Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze Personal Trainers!

ERIK

BY EGGENS | Personal Trainer Erik

46 jaar en vader van twee dochters. Geboren in Westerbork en woonachtig in Halle. Erik is oud topsporter en heeft veel ervaring op het gebied van sportspecifieke training (motorsport). Uiteraard kun je ook bij hem terecht met elk ander doel. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van trainen en voeding kan hij voor iedereen een passende training en begeleiding aanbieden.

URSULA

BY EGGENS | Personal Trainer Ursula

42 jaar oud en geboren in Velp (gld). Woonachtig in Halle, samen met Erik en zijn dochters. Ursula is in 2003 begonnen in de sportbranche als groepslesinstructeur en later werkzaam geweest als Club Manager van een multifunctioneel sportcentrum. Daarnaast heeft ze als Marketing Manager in o.a. de voedingsmiddelenindustrie veel ervaring opgedaan omtrent voeding. Op zoek naar een gezondere lifestyle? Ursula helpt je graag. Dit kan op het gebied van bewegen, ontspannen en voeding.