Ben jij op zoek naar een andere manier van bewegen? Wellicht is sporten bij BY EGGENS dan iets voor jou. We werken o.a. met een flexibel betaalsysteem en we sporten op een unieke locatie midden tussen de weilanden in het buitengebied van Halle. Onze sportactiviteiten vinden zowel binnen als buiten plaats. Buiten bewegen levert vele gezondheidsvoordelen op, zoals de aanmaak van meer vitamine D, een verhoogd welzijn, meer energie, enzovoorts. We proberen zoveel mogelijk buiten te sporten. Bij slecht weer (in de winter b.v. Balans, Pump, Core en PADS | Dames) of vanwege het gebruik van sportmaterialen (b.v. Bokszak) vinden een aantal sportactiviteiten binnen plaats . Qua sportactiviteiten kun je bij ons kiezen uit:

GROEPSLESSEN

BY EGGENS | Groepslessen

Onze groepslessen zijn geschikt voor elk niveau: van beginner tot gevorderde sporter. Door onze jarenlange ervaring in de sport kunnen we elke training zo aanpassen dat iedereen mee kan doen. Wil je weten welke groepslessen we aanbieden, bekijk dan onze pagina Groepslessen voor meer informatie over het aanbod. Of bekijk direct het Lesrooster. Kinderen t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan de 'KIDS | 6-12 jaar' lessen. Vanaf 13 jaar kan er mee worden gedaan met de groepslessen voor volwassenen. 

SMALL GROUP TRAINING

BY EGGENS | Small Group Training

Een Small Group Training is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van 1 op 1 begeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers. Small Group Trainingen gaan op afspraak en worden ingepland na overleg met de trainer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via één van onderstaande knoppen.

VRIJE FITNESS

BY EGGENS | Vrije fitness

Train je graag zelfstandig? Maak dan gebruik van onze faciliteiten in onze indoor sportloods. Je kunt gebruik maken van onze cardio-apparatuur en vrije fitnessmaterialen. Wij zorgen dat er elke week leuke workouts op de tv-schermen of krijtborden staan waar je mee aan de slag kunt. De sportloods is te gebruiken op alle vrije uren vanaf de leeftijd van 18 jaar. Vanaf 13 jaar kan er ook gesport worden in deze ruimte, maar wel onder begeleiding van een volwassenen of op afspraak met één van onze trainers. Wil je sowieso graag begeleiding? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier het Lesrooster voor de beschikbare tijden.

PERSONAL TRAINING

BY EGGENS | Personal Training

Wil je 1 op 1 trainen met een persoonlijke coach? Dat kan met Personal Training. Bij Personal Training kunnen we specifiek ingaan op jouw wensen en behoeftes. Om deze in kaart te brengen plannen wij eerst een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. 
Na het intakegesprek bepaal jij, als je besluit bij ons te gaan trainen, samen met de Personal Trainer het vervolgtraject en plan je samen de trainingen in.