ONS SPORTAANBOD

Ben jij op zoek naar een andere manier van bewegen? Wellicht is sporten bij BY EGGENS dan iets voor jou. We werken met een flexibel betaalsysteem en we sporten op een unieke locatie midden tussen de weilanden in het buitengebied van Halle. Veel van onze sportactiviteiten vinden buiten plaats. Buiten bewegen levert vele gezondheidsvoordelen op, zoals de aanmaak van meer vitamine D, een verhoogd welzijn, meer energie, enzovoorts. Bij slecht weer of vanwege het gebruik van sportmaterialen vinden een aantal sportactiviteiten binnen plaats (in de winter b.v. Bodybalance, Bodypump. Bokszaktraining, Core en PADS | Dames. Qua sportactiviteiten kun je bij ons kiezen uit:

BY EGGENS | Sport

FLEXIBEL BETALEN
Wil jij geen vast sport abonnement afsluiten, maar betalen per keer dat je komt sporten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je betaalt slechts een basis sporttarief* per maand en vervolgens betaal je per keer dat je komt sporten. Het basis sporttarief kost:
- € 3,99 voor kids en jeugd t/m 17 jaar
- € 6,99 voor volwassenen vanaf 18 jaar
Voor meer informatie en prijzen, ga naar onze webshop.

*Een basis sporttarief afsluiten voor Personal Training is niet nodig.


GROEPSLESSEN

BY EGGENS | Groepslessen

Onze groepslessen zijn geschikt voor elk niveau: van beginner tot gevorderde sporter. Door onze jarenlange ervaring in de sport kunnen we elke training zo aanpassen dat iedereen mee kan doen. Bekijk onderstaand welke groepslessen we aanbieden. Kinderen t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan de 'KIDS | 6-12 jaar' lessen. Vanaf 13 jaar kan er mee worden gedaan met de groepslessen voor volwassenen. 

BY EGGENS | Sport - BOKSZAK | 6-12 jr.

BOKS | 6-12 jr.  - duur 45 min.
Tijdens deze les maken kids kennis met de technieken van boksen en kickboksen. We trainen de basistechnieken m.b.v. een bokszak, pads en trapkussens. Er wordt niet op elkaar gespart. De les is voor elk niveau. Naast kracht- en conditietraining is er aandacht voor veiligheid en respect.

BY EGGENS | Sport - Spinning

BODYBALANCE - duur 45 min.
Deze les is gebaseerd op bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Neem een time-out van het dagelijks leven en zorg voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en er worden opties gegeven voor beginnende deelnemers.

BODYPUMP - duur 45 min.
Tijdens deze training versterk je al je belangrijke spiergroepen in je lichaam door krachtoefeningen uit te voeren die bestaan uit bewegingen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met behulp van een halter en gewichten.

BOKSZAKTRAINING - duur 45 min.
Wordt supersnel fit met deze intensieve bokstraining, waarbij je diverse boks- en traptechnieken leert op een bokszak. Het is een ideale manier om spieren op te bouwen en je conditie te verbeteren. Je combineert elementen uit het boksen en kickboksen met basisoefeningen. 

CORE - duur 30 of 45 min.
Bij deze les trainen we je romp en alle omliggende spieren, zoals heupen, billen, schouders en onderrug. We werken aan een sterker lichaam en het helpt om de taille slanker te maken. De les biedt diverse opties, waardoor het haalbaar is voor elk fitnessniveau. We trainen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met weerstandsbanden en gewichtschijven.

CIRCUIT - duur 60 min.
Een training op basis van stations, waarbij je elke keer een andere kracht- of conditieoefeningen uitvoert op tijd. Dit wissel je af met korte rustpauzes.

HIIT - duur 40 min. (online)
HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Deze intensieve online training is specifiek bedoeld voor motocrossers. Andere fanatieke sporters zijn ook welkom. De training bestaat o.a. uit intervaltraining en core-oefeningen. 


MX | vanaf 13 jr. - duur 90 min.
Sport specifieke buitentraining voor motorsporters vanaf 13 jaar. De les is gebaseerd op cardio, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie. 

PADS | Dames - duur 45 min.
Een bokstraining voor dames, waarbij we gebruik maken van pads. We trainen de basis technieken van boksen en variëren met conditionele en spierversterkende oefeningen. 


SMALL GROUP TRAINING

BY EGGENS | Small Group Training

Een Small Group Training is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van 1 op 1 begeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers. Small Group Trainingen gaan op afspraak en worden ingepland na overleg met de trainer. 


PERSONAL TRAINING

Wil je 1 op 1 trainen met een persoonlijke coach? Dat kan met Personal Training. Bij Personal Training kunnen we specifiek ingaan op jouw wensen en behoeftes. Om deze in kaart te brengen plannen wij graag eerst een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Via onderstaand formulier kun je direct je afspraak inboeken. Het gesprek duurt maximaal 45 minuten en kan online plaatsvinden of bij ons op locatie. 

Na het intakegesprek bepaal jij, als je besluit bij ons te gaan trainen, samen met de Personal Trainer het vervolgtraject en plan je samen de trainingen in. De trainingen duren 45 minuten en worden bij ons op locatie gegeven. Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld sport specifiek? Bespreek het tijdens het kennismakingsgesprek en wij denken graag mee.