ONS SPORTAANBOD

BY EGGENS biedt diverse sportactiviteiten in de buitenlucht aan. Weer of geen weer, onze sport workouts gaan altijd door! Een deel van onze locatie is overdekt, zodat we altijd kunnen trainen. Je kunt bij ons kiezen uit:


GROEPSLESSEN

Onze groepslessen zijn geschikt voor elk niveau: van beginner tot gevorderde sporter. Door onze jarenlange ervaring in de sport kunnen we elke training zo aanpassen dat iedereen mee kan doen. We sporten in relatief kleine groepen, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Bekijk onderstaand welke groepslessen we aanbieden voor kids, jeugd en volwassenen.

MX | 6 t/m 13 jr. - duur 60 min.
Een les gebaseerd op cardio, kracht (eigen lichaamsgewicht), snelheid, behendigheid en coördinatie, speciaal voor motorsporters. Geen motorsporter? Ook dan kun je prima meedoen.

KRACHT | 6 t/m 13 jr.  - duur 45 min.
De eerste kennismaking met krachttraining d.m.v. oefeningen met kleine gewichten en weerstandsbanden.

MX | vanaf 13 jr. - duur 90 min.
Een les gebaseerd op cardio, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie, speciaal voor motorsporters. Geen motorsporter? Ook dan kan je prima meedoen.

BODYPUMP - duur 45 min.
Versterk al je belangrijke spiergroepen met krachtoefeningen d.m.v. eigen lichaamsgewicht en een halter met gewichten.

CIRCUIT - duur 60 min.
Een circuittraining waarbij je op elk station een andere kracht- of conditieoefeningen uitvoert op basis van tijd. Dit wissel je af met korte rustpauzes.

MAXIMAAL - duur 45 min.
High Intensity Interval Training (HIIT) d.m.v. explosieve oefeningen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met behulp van gewichten. Je snelheid en  kracht worden getraind.

PADS | Dames - duur 45 min.
Een bokstraining voor dames, waarbij we gebruik maken van pads. We trainen de basis technieken van boksen en variëren met conditionele en spierversterkende oefeningen. 


SMALL GROUP TRAINING

BY EGGENS | Small Group workout

Een Small Group Training is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van 1 op 1 begeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers. Small Group Trainingen gaan op afspraak en worden ingepland na overleg met de trainer. 


PERSONAL TRAINING

Wil je 1 op 1 trainen met een persoonlijke coach? Dat kan met Personal Training. Bij Personal Training kunnen we specifiek ingaan op jouw wensen en behoeftes. Om deze in kaart te brengen plannen wij graag eerst een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Via onderstaand formulier kun je direct je afspraak inboeken. Het gesprek duurt maximaal 45 minuten en kan online plaatsvinden of bij ons op locatie. 

Na het intakegesprek bepaal jij, als je besluit bij ons te gaan trainen, samen met de Personal Trainer het vervolgtraject en plan je samen de trainingen in. De trainingen duren 45 minuten en worden bij ons op locatie gegeven. Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld sport specifiek? Bespreek het tijdens het kennismakingsgesprek en wij denken graag mee.